WoT utökar

Vi söker nu folk med kunskaper inom C# och XNA som har lite fritid över då de vill programmera men inte har något projekt på gång.
Vi har inga krav på att du jobbat proffisionellt med utveckling inom denna tekniken innan och heller inga krav på hur länge du har jobbat eller lekt i språket.
Det viktiga för oss är att de som söker detta är intresserade av att programmera och att utvecklas i sitt språk. Då vi inte har någon eknomi i form av sponsorer eller liknande kan vi inte erbjuda någon lön för jobbet, utan istället kan vi erbjuda länkar på bloggen och vår webbsida som är på gång upp, dessutom får ni förstås också ert namn bakom den del av projektet som ni har arbetat med.
Skulle spelet sälja vid någon tidpunkt så att det blir tal om att anställa någon så kommer förstås de "frivilliga" medarbetarna frågas först. Och det kommer i så fall antagligen handla om heltidstjänster då spelets idé är att kontinuerligt utvecklas, och göra det efter spelarnas önskemål. Så ju fler spelare spelet har ju mer jobb kommer det att bli med andra ord.
Med vänliga hälsningar
WoTGM

Comments/Kommentarer

Comment here/Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0